Comunitat Valenciana

Detenen a Dénia l'amo de dos gossos en estat de desnutrició per maltractament animal

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia (Alacant) el propietari de dos gossos que passejaven pel carrer en greu estat de desnutrició acusat d'un delicte de maltractament animal, segons ha informat la Comissaria provincial aquest dimarts.
Cotxes de la Policia Nacional a Dénia (Alacant)
Cotxes de la Policia Nacional a Dénia (Alacant)
POLICÍA NACIONAL - Archivo
Cotxes de la Policia Nacional a Dénia (Alacant)

Una veïna de la zona va posar en coneixement de l'Associació Protectora d'Animals de Dénia el passat 26 de març el greu estat de desnutrició que presentava un gos que passejava pel carrer.

Membres de l'Associació Protectora van acudir al lloc i van trobar l'animal en tal estat de desnutrició que amb prou faenes podia moure's, motiu pel qual el van traslladar a una clínica veterinària.

Escasses hores després, una altra telefonada procedent d'una altra veïna de la zona indicava haver trobat un gos en els limítrofs de la seua vivenda en un pèssim estat. De nou, membres de la mateixa Associació es van personar en el lloc per a arreplegar i traslladar l'animal a la clínica veterinària pel seu greu estat de salut.

En verificar el nombre de xip que tots dos gossos portaven, els agents van esbrinar la filiació del seu propietari, que va ser detingut durant la vesprada d'ahir dilluns acusat d'un delicte de maltractament animal.

Els cans, femella i mascle de la raça pointer, continuen amb la seua recuperació sota les cures de personal especialitzat de l'Associació Protectora d'Animals de Dénia.

El detingut, un espanyol de 49 anys, va ser posat en llibertat amb càrrecs després de prestar declaració en dependències de la Policia Nacional.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento