Comunitat Valenciana

Monzó diu no tindre coneixement d'irregularitats en la contractació de l'Aeroport de Castelló

  • L'ex-secretari autonòmic d'Hisenda i actual portaveu del PP en l'Ajuntament de València, Eusebio Monzó, ha assegurat aquest divendres que no té cap coneixement de cap tipus d'irregularitat en la contractació de l'Aeroport de Castelló.
Monzó diu que no té cap coneixement de cap irregularitat en la contr
Monzó diu que no té cap coneixement de cap irregularitat en la contr
EUROPA PRESS
Monzó diu que no té cap coneixement de cap irregularitat en la contr

Així ho ha declarat davant el jutjat d'instrucció número 3 de Castelló que va acordar citar-li en qualitat d'investigat juntament amb la resta dels membres del Consell d'Administració d'Aerocas (aeroport de Castelló) que van assistir a les reunions i van ratificar els contractes de patrocini de la societat a favor d'una empresa del pilot Álex Debón en les actes celebrades al març de 2009 i 2010.

Després d'assenyalar als mitjans de comunicació que la declaració que ha realitzat aquest divendres és una cosa interna "que queda en l'àmbit judicial", Monzó ha indicat que, "amb la consciència molt tranquil·la", ha contestat tant les preguntes del jutge com del fiscal en el sentit que no té cap coneixement de cap tipus d'irregularitat en la contractació de l'Aeroport de Castelló, "com així consta també en els propis informes d'auditoria, tant de la intervenció com de la pròpia Sindicatura". Per tant, ha confiat que "es resolga tot ràpid".

Preguntat per si va ratificar algun dels contractes de patrocini en els consells d'administració, ha dit que en els mateixos es va adonar d'aquest tipus de contractes amb els informes d'Intervenció i de Sindicatura, "que cap va observar cap tipus d'irregularitat". Ha aclarit que ell va estar present en els consells en 2009 i 2011.

Sobre qui decidia la quantia i els contractes, ha assenyalat que no ho sap. "Des del propi aeropuesto de Castelló i, com hi ha persones que han vingut a declarar, doncs supose que hauran donat compte d'açò", ha dit.

FUNCIONAMENT DEL CONSELL

Per la seua banda, l'ex-vicepresident de la Diputació de Castelló Vicent Aparici, que també ha declarat com a investigat, ha afirmat que li han preguntat només pel funcionament del Consell d'Administració, al que ha donat explicacions.

Aquest divendres també han comparegut davant el jutjat José Luis Villanueva i Ricardo Bayona. Amb aquestes quatre persones es tanquen les declaracions dels investigats en aquesta causa, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El jutjat investiga els diners rebuts per la mercantil de Debón en concepte de patrocini i publicitat per part de l'Aeroport de Castelló entre els anys 2009 i 2011, així com si eixos contractes van tindre com contrapartida el pagament de comissions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento