Comunitat Valenciana

França busca un quart menor per la seua presumpta implicació en l'agressió sexual a una xica de 15 anys a Alacant

  • Les autoritats franceses estan col·laborant en la cerca d'un menor com a presumpte quart autor de l'agressió múltiple a una xiqueta de 15 anys ocorreguda al juliol del passat any en una localitat de la comarca alacantina de la Marina Alta, segons han indicat aquest dimecres fonts de la investigació a Europa Press.
Agent de la Guàrdia Civil
Agent de la Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL - Archivo
Agent de la Guàrdia Civil

Tres dels quatre presumptes autors de l'agressió sexual ja han sigut detinguts i han prestat declaració davant la Fiscalia de Menors, mentre que el quart menor suposadament implicat està identificat però no ha sigut detingut. Per açò, les autoritats franceses estan col·laborant en la localització del menor que es troba en eixe país per altres motius des de fa uns mesos.

De moment, els tres menors estan en llibertat sense que s'hagen adoptat mesures cautelars en aquest cas, sota la tutela dels seus pares i obligats a presentar-se davant la Fiscalia quan se'ls requerisca, mentre continuen les diligències del ministeri públic.

Les actuacions per part de la Guàrdia Civil estan ja realitzades. De la investigació es va fer càrrec la Policia Judicial de Xàbia, que va obrir totes les línies possibles d'investigació, entre elles l'anàlisi dels telèfons mòbils dels presumptes autors de l'agressió sexual.

La investigació i actuacions s'estan realitzant després de la denúncia presentada a principis de març per una menor de 15 anys, que acusa altres quatre xics de 14 i 15 anys de la presumpta agressió sexual. Tots els adolescents pertanyen al mateix centre escolar, encara que els fets perpetrats al juliol no van ocórrer en el seu institut.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento