Comunitat Valenciana

L'ONCE reparteix 254.000 euros a Mutxamel en el sorteig del cupó diari d'aquest dijous

  • El cupó de l'ONCE ha repartit 245.000 euros a Mutxamel (Alacant) a través dels set cupons premiats amb 35.000 euros, corresponents al sorteig del cupó diari celebrat aquest dijous.

Segons ha informat l'entitat, ha sigut el venedor José Antonio Martínez Sáez qui ha repartit la sort en el seu lloc de l'avinguda Carlos Soler.

El cupó diari de l'ONCE ofereix per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l'oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie, i guanyar "La Paga" de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s'afegirà al premi de 35.000 euros.

Així mateix, tenen premi de 500 euros els números anterior i posterior a l'agraciat; i premi de 200, 20 i 6 euros a les quatre, tres i dos últimes xifres, respectivament, del cupó premiat. Així com reintegraments d'1,5 euros a l'última i primera xifra.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen per part dels 20.000 agents venedors de l'ONCE. Com sempre, gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot triar el número que més li agrade. A més, es poden adquirir des de la pàgina 'www.juegosonce.es' i en establiments autoritzats.

L'ONCE comercialitza l'Eurojackpot junt amb Alemanya, Suècia, Països Baixos, Itàlia, Finlàndia, Croàcia, Eslovènia, Noruega, Lituània, Letònia, Dinamarca, Islàndia, Estònia, Hongria, Eslovàquia i República Txeca, i que ofereix per a aquest divendres un pot de 10 milions d'euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento