Comunitat Valenciana

La jutgessa autoritza el bolcat del contingut dels telèfons mòbils de la manada de Callosa d'en Sarrià

  • La titular del jutjat instrucció 4 de la Vila Joiosa (Alacant) ha autoritzat el desbloqueig i bolcat del contingut dels telèfons mòbils dels quatre joves detinguts, d'entre 19 i 24 anys, per una suposada violació en grup a una jove de 19 anys a Callosa d'en Sarrià.
Un dels detinguts de Callosa d'en Sarrià
Un dels detinguts de Callosa d'en Sarrià
VIDEO GC/EUROPA PRESS - Archivo
Un dels detinguts de Callosa d'en Sarrià

Així ho determina la jutgessa en una interlocutòria dictada aquesta setmana, segons han confirmat fonts jurídiques a Europa Press, amb el qual accedeix així a la petició de la Guàrdia Civil d'ampliar les diligències d'investigació en cerca d'un possible segon vídeo de l'agressió sexual comesa el passat 31 de desembre de 2018.

La instructora ha sol·licitat l'abocament de tot el material dels telèfons mòbils en un dispositiu per a la seua investigació, ja que segons arreplega en la interlocutòria, pel visionat de les imatges es dedueix per part de la Guardia Civil que un dels acusats es troba gravant també amb un altre telèfon la suposada violació.

Les mateixes fonts han apuntat que aquest fet pot resultar "fonamental" per a aclarir si existeix un segon vídeo dels fets.

Els quatre joves, d'entre 19 i 24 anys, romanen a la presó des de principis de gener després de ser arrestats per la Guàrdia Civil en la localitat alacantina de Callosa d'en Sarrià, com a presumptes autors d'un delicte contra la intimitat, un delicte d'agressió sexual i dos delictes d'abusos sexuals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento