Comunitat Valenciana

Incendien de forma "simultània" i "progressiva" 12 contenidors de diversos barris de la ciutat d'Alacant

  • Els bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) han extingit dotze contenidors, als quals es va calar foc de forma "simultània" i "progressiva", entre les 19.00 i les 23.00 hores d'ahir dimarts. La Regidoria de Seguretat ha informat que la Policia Local ha organitzat un dispositiu per a detindre els autors que podrien desplaçar-se amb motocicleta.
Un bomber tracta d'extingir un contenidor a Alacant.
Un bomber tracta d'extingir un contenidor a Alacant.
Ayto Alicante
Un bomber tracta d'extingir un contenidor a Alacant.

Segons els bombers, els incendis es van produir de forma simultània i progressiva en el centre d'Alacant i els barris, cremant contenidors en els carrers Francisco Carratalá Cernuda, Campoamor, Pintor Velázquez, Bazan, Pintor Agrasot, Alemania, Pintor Lorenzo Casanova, Capità Dema, Auso i Monzó i Princesa Mercedes, entre d'altres.

La Policia investiga els fets, i els primers indicis apunten al fet que els presumptes autors estaven organitzats i es desplaçaven en una motocicleta.

Els avisos dels incendis van començar les 19.00 hores, i es realitzaven de forma "simultània i progressiva". En la seua extinció van participar un total de sis dotacions distribuïdes en diferents punts de la ciutat. L'últim contenidor es va extingir sobre les 23.00 hores.

Els primers indicis de la investigació realitzada ahir per la Policia Local apunta al fet que el foc va ser intencionat, i els incendis van afectar els contenidors i la brossa de l'interior, sense que resultaren danyats ni vehicles aparcats en les zones contigües ni els immobles pròxims.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento