Comunitat Valenciana

Casado insisteix que el Govern està instrumentalitzant tots els mecanismes de l'Estat per a fer campanya electoral

  • El president del PP, Pablo Casado, ha insistit aquest divendres en què el Govern està instrumentalitzant tots els mecanismes de l'Estat per a fer campanya electoral: "Des de la Casa Reial, en el famós llibre; passant per la televisió pública, que retransmet els seus llibres en directe i a mi em posen un tuit d'un senyor insultant-me des de no sé on, però ja hem arribat a les institucions parlamentàries".
Pablo Casado visita Castelló
Pablo Casado visita Castelló
Paco Poyato - Europa Press
Pablo Casado visita Castelló

Sobre aquest tema, el líder del PP ha assenyalat que "és veritat que durant aquesta legislatura ho havien fet amb el Senat, amb els Pressupostos, intentant esquivar la pròpia Llei d'Estabilitat Pressupostària, però ara arribem fins i tot a la Diputació Permanent, que només ha d'operar per a qüestions urgents i d'extrema necessitat".

Casado ha realitzat aquestes declaracions en ser preguntat pels mitjans sobre el decret que ha aprovat el Consell de Ministres que arreplega la recuperació del subsidi per a majors de 52 anys.

En opinió del president del PP, "quan les Corts s'han dissolt, com ha passat, el que poden fer és usar la Diputació Permanent per a convalidar reials decrets electoralistes".

En aquesta línia, ha argumentat que no els van a poder aprovar, "i si ho aconseguiren seria perquè a un altre partit com Podem o als nacionalistes també els interessara fer campanya", i ha reiterat que el PP no va a participar de l'aprovació d'aquests reials decrets "perquè són electoralistes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento