Comunitat Valenciana

Detingut un home a Castelló per agredir un altre amb una arma blanca durant una baralla en una casa abandonada

  • Agents de la Policia Local de Castelló han detingut un home de 37 anys per suposadament ferir un altre home amb una arma blanca durant una baralla en una vivenda abandonada del camí vell de Barcelona.
AGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CASTELLÓ
AGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CASTELLÓ
POLICÍA LOCAL - Archivo
AGENT DE LA POLICIA LOCAL DE CASTELLÓ

Els fets es van produir durant la matinada del dimecres quan una patrulla del Grup d'Intervenció de Proximitat, que realitzava tasques de vigilància pel districte nord, va ser requerida amb urgència per un home molt nerviós, el qual va informar als agents que la persona que pernoctava amb ell en una casa abandonada dels voltants del turó de la Magdalena li havia agredit amb un ganivet durant una baralla i, a causa d'aquest atac, li havia causat lesions en l'esquena.

Els agents van comprovar que efectivament la víctima presentava una ferida sagnant en l'esquena, a més de nombrosos hematomes per diverses parts del seu cos, per la qual cosa van traslladar d'urgència l'home lesionat fins a l'Hospital General Universitari perquè rebera atenció mèdica.

En el centre sanitari la víctima va ser atesa pels facultatius mèdics que van haver de posar-li deu punts de sutura per a curar la ferida que presentava prop de l'escàpula esquerra.

Una vegada que el pacient va rebre l'alta hospitalària, va acompanyar els agents fins al lloc on suposadament s'havia produït l'agressió. En aquesta vivenda abandonada, els policies van localitzar en una de les seues dependències al presumpte agressor, el qual va reconéixer als agents que efectivament havia mantingut una forta baralla amb la víctima, però va negar en tot moment que li agredira amb un ganivet.

GANIVET IDENTIFICAT

No obstant açò, els agents van trobar dins del lloc on pernoctava el presumpte agressor un ganivet de 25 centímetres de longitud amb la fulla partida. Aquest objecte va ser identificat sense cap gènere de dubtes per la víctima com el ganivet que el presumpte agressor havia utilitzat per a ferir-li.

A la vista de tots els fets i tenint en compte la gravetat de la lesió que presentava la víctima, els agents van procedir a la detenció del presumpte agressor, de 37 anys, com a suposat autor d'un delicte de lesions. Quant a la víctima, aquesta va ser informada pels agents dels passos a seguir per a presentar la corresponent denúncia per l'agressió.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento