Comunitat Valenciana

Detingut un home per amenaçar i agredir treballadores i clientes d'una farmàcia

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant un home que presumptament va amenaçar i va agredir les dependentes d'una farmàcia del centre de la ciutat i les clientes que es trobaven en eixe moment a l'interior.

Segons ha informat la Comissaria provincial, els agents de policia adscrits a la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana van ser comissionats a una farmàcia on un dels clients presumptament estava amenaçant les treballadores i clientes.

Allà es van trobar un individu ebri enmig de la calçada i en un estat "alterat", per la qual cosa van procedir a calmar-lo i identificar-lo. Una vegada els agents van calmar l'home, van escoltar les diferents versions de les treballadores i dels testimonis.

Els entrevistats van manifestar que l'home, que semblava estar embriac, havia entrat insultant i amenaçant tant treballadores com clientes, a més de fer com que anava a colpejar-les "amb el puny tancat en múltiples ocasions".

Les empleades li van dir "en repetides ocasions" que deposara la seua actitud i es marxara, però va fer cas omís. El detingut, en comptes de calmar-se, es va alterar cada vegada més insultant constantment les clientes per la seua condició d'estrangeres i les treballadores amb vexacions, arribant fins i tot a espentar amb molta força una de les treballadores contra l'aparador de la farmàcia arribant a fracturar el cristall.

També va arremetre contra una clienta que acabava d'entrar alertada pels crits i a qui suposadament va propinar una "forta espenta" per a fugir quan va escoltar el so de la sirena del cotxe patrulla que s'aproximava.

Tant els testimonis com les imatges de les càmeres de seguretat corroboraven allò exposat per les treballadores, per la qual cosa els agents van procedir a la detenció de l'home per la comissió presumptament de dos delictes, un de violació de domicili i un altre contra els drets fonamentals. El detingut de 42 anys, va ser posat a la disposició del Jutjat en funcions de Guàrdia d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento