Comunitat Valenciana

El jutjat dicta presó sense fiança per al detingut pel crim masclista de Planes i obri causa per assassinat

  • La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 4 d'Alcoi (Alacant) ha decretat aquest dijous l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home detingut dilluns passat com a presumpte autor de la mort violenta de la seua companya sentimental a la localitat alacantina de Planes.
Concentració davant l'Ajuntament d'Alcoi
Concentració davant l'Ajuntament d'Alcoi
EUROPA PRESS
Concentració davant l'Ajuntament d'Alcoi

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), el sospitós ha quedat investigat en una causa oberta per un delicte d'assassinat. La jutgessa, que té competències en violència sobre la dona, ha alçat ja el secret de sumari que pesava sobre les diligències.

La magistrada ha acordat també com a mesura cautelar la prohibició que l'investigat puga acostar-se o comunicar-se amb el fill menor d'edat que tenia amb la morta, un bebé la custòdia del qual ha sigut concedida de forma provisional a la família materna.

El jutjat no té constància de l'existència de denúncies prèvies de la víctima contra el presumpte assassí.

Els fets es van produir dissabte passat sobre les sis del matí, quan l'home va alertar que havia trobat la seua parella morta, després despertar-se pels plors del nadó de mesos que compartien.

Al principi, la causa es va investigar com un possible suïcidi, però finalment l'autòpsia va determinar que la dona presentava ferides incompatibles amb el suïcidi.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento