Comunitat Valenciana

La localitat natal de la morta, Alcoi, convoca una concentració en repulsa del crim de Planes

  • L'Ajuntament d'Alcoi (Alacant) ha condemnat aquest dilluns la mort d'una dona dissabte passat a mans, suposadament, de la seua parella sentimental en una partida de la localitat de Planes i ha convocat una concentració en repulsa pels fets per a aquest dimarts a les 12.00 hores en les portes del consistori.
Localització d'Alcoi (Alacant)
Localització d'Alcoi (Alacant)
GOOGLE MAPS - Archivo
Localització d'Alcoi (Alacant)

Segons ha recordat el consistori, tots dos són naturals d'Alcoi, portaven un any de relació i tenien un fill en comú. Ella tenia 29 anys i el presumpte autor 34.

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, ha transmès el seu "condol a la família" i ha subratllat que des de l'Ajuntament condemnen "aquest assassinat i totes les mostres de violència masclista, un autèntic flagell per a la societat". "Hem de posar tots els mitjans necessaris per a acabar amb aquest terrorisme contra la dona que està assetjant el nostre país. La dona necessita recursos que la protegisquen i assistisquen en aquests cas", ha exigit.

"Convidem tota la ciutadania a participar -en la concentració-, esperem que vinga el major nombre de persones possible per a donar suport a la família i mostrar que volem acabar amb aquest flagell", ha indicat, l'alcalde.

Els fets es van produir sobre les 06.00 hores del matí del dissabte quan l'home va alertar de la mort de la seua parella. Va dir que es va despertar pels plors del seu fill i va ser quan va localitzar el cadàver. En un primer moment es va abordar el fet com a un suïcidi, però l'autòpsia ha confirmat que presentava ferides "incompatibles amb el suïcidi".

Per açò, s'ha detingut l'home com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en l'àmbit de violència de gènere.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento