Comunitat Valenciana

Planes convoca una concentració de repulsa per la violència masclista

  • L'Ajuntament de Planes (Alacant) ha convocat una concentració a les portes del consistori aquest dimarts al migdia en repulsa per la violència masclista i en record de la dona degollada dissabte passat en un xalet del terme municipal, suposadament a les mans de la seua parella.
Localització de Planes (Alacant)
Localització de Planes (Alacant)
GOOGLE MAPS
Localització de Planes (Alacant)

L'alcalde, Javier Sendra, ha assenyalat, en declaracions a Europa Press, que "ningú" en el poble coneixia la parella perquè són veïns d'Alcoi i la vivenda es troba a sis quilòmetres del casc urbà de Planes. No obstant açò, ha indicat que sí van acudir al consistori a empadronar el fill de la parella. Així mateix, ha precisat que la dona estava empadronada en un municipi de Tarragona.

La Guàrdia Civil ha detingut l'home després que l'autòpsia haja descartat el suïcidi, tal com es va pensar en un primer moment, perquè no hi havia signes de violència en la vivenda, atés que presentava ferides "incompatibles amb el suïcidi", per la qual cosa s'ha detingut el seu company sentimental com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en l'àmbit de violència de gènere.

L'ara detingut va ser qui va donar l'avís i va al·legar que va trobar a la seua parella morta després de despertar-se pels plors del fill en comú. Pel que sembla, l'home suposadament hauria degollat la dona mentre dormia. El jutge ha decretat el secret de sumari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento