Comunitat Valenciana

Detingut a Benidorm un comercial per quedar-se 20.000 euros de factures abonades per clients de la seua empresa

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Benidorm (Alacant) el comercial d'una empresa que presumptament va cobrar en metàl·lic per al seu propi benefici factures de més de 44 establiments i que mai va ingressar en el compte de la seua empresa. D'aquesta forma es va apropiar de prop de 20.000 euros.

El detingut era comercial d'una empresa dedicada al subministrament a l'engròs de productes químics per a neteja industrial. La seua tasca en l'empresa era donar a conéixer aquests productes als potencials clients, entregar-los una vegada sol·licitats i, en ocasions, cobrar les factures per l'adquirit.

No obstant açò, la Comissaria provincial ha detallat que va ser a la fi d'any quan l'empresa es va adonar que a diversos clients els constaven diverses factures com a impagades. Quan els responsables de l'empresa van comprovar aquests fets, es van adonar que les empreses clients havien abonat les factures sempre en metàl·lic i al mateix comercial. Els clients a més van manifestar haver abonat les factures i estar al corrent de tots els pagaments.

La investigació va ser assumida per la Policia Judicial de Benidorm, que van determinar que un total de 44 factures havien sigut abonades en efectiu a un dels empleats de l'empresa.

Així, van verificar que el comercial no havia arribat a ingressar els diners en el compte de l'empresa, apropiant-se d'aquesta forma de prop de 20.000 euros. Els investigadors van procedir a la localització i detenció de presumpte culpable, qui va admetre haver-se quedat amb els diners cobrats a les empreses.

El detingut, de nacionalitat espanyola i 53 anys, va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Benidorm qui va decretar la seua posada en llibertat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento