Santa Eulàlia omple de festa Barcelona fins al dimarts

  • l'Àliga de la Ciutat encapçala una cercavila fins a Santa Maria del Mar aquest divendres al vespre.
  • Dissabte serà el torn de la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa amb activitats per a infants i concerts.
Diada castellera durant les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona.
Diada castellera durant les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona.
ARXIU / ARIADNA NALDA
Diada castellera durant les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona.

Aquest divendres al vespre, l'Àliga de la Ciutat encapçala una cercavila fins a Santa Maria del Mar, on se celebra el tradicional Ball de l'Àliga davant l'altar major de la basílica.

Dissabte, serà jornada de sardanes, trobades de gegantons, mostres d'esbarts dansaires i de tabalers. També serà el torn de la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa amb activitats per a infants i concerts.

El Correfoc oferirà una tarda infernal dissabte a les 20.15 hores a la plaça Nova. Al matí de diumenge, la Moixiganga de Barcelona actuarà a la plaça de Sant Jaume, i després, els Falcons de Barcelona com a prèvia de la diada castellera protagonitzada per les colles de la ciutat. Enguany tornaran, després de 14 anys d'absència, els Castellers de Sarrià.

Diumenge serà igualment una jornada per a la Cercavila i la mostra de balls de Gegants del Corpus i els Gegants de Carnaval. Durant la Festa Major d'Hivern es faran portes obertes a l'Ajuntament així com a museus i centres culturals de la ciutat.

Dimarts dia 12, dia de Santa Eulàlia, es farà la tradicional cerimònia del Penó de Santa Eulàlia i el pregó dels infants. El ball de les Laies posarà el colofó a les festes.

Carrers i places de Barcelona. barcelona.cat/santaeulalia i cultura.barcelona.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento