Comunitat Valenciana

Presó provisional i sense fiança per a l'home de 83 anys que va agredir la parella a Torrevella

  • El titular del Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Torrevella ha decretat l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home de 83 anys que va ser detingut dissabte passat per intentar matar la seua parella, de 76, després de propinar-li diversos colps amb un martell i una destral, entre altres objectes.
Pueblo Centro a Torrevella
Pueblo Centro a Torrevella
GOOGLE MAPS/EUROPA PRESS
Pueblo Centro a Torrevella

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), l'arrestat està investigat en una causa oberta per un delicte d'assassinat en grau de temptativa.

El magistrat li ha imposat també, com a mesura cautelar, la prohibició de comunicar-se per qualsevol mitjà amb la víctima, que roman ingressada en un centre hospitalari o aproximar-se a ella a menys de 500 metres mentre s'instrueix el procediment. Al jutjat no li consten antecedents de violència de gènere en la parella.

Els fets van ocórrer dissabte passat a 'Pueblo Centro' quan el detingut suposadament va agredir la seua parella amb un martell al cap i posteriorment l'hauria llançat per les escales.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento