Estil a 2 km d'alçada

  • Neu i esports d'hivern, allotjaments acollidors, centres wellness, gastronomia d'autor o botigues que s'escapen més enllà de les principals vies comercials. Un breu circuit per gaudir d'un cap de setmana a Andorra amb totes les comoditats, on el concepte "luxe" es pot interpretar des de múltiples vessants.
Estació d'esquí Grandvalira.
Estació d'esquí Grandvalira.
GRANDVALIRA
Estació d'esquí Grandvalira.

OCI.CAT

AL DENTE


"Prendre una copa de champagne abans o després d'un bon àpat en un espai càlid, confortable i amb vistes a la muntanya, no és un luxe?",

reflexionen en Marc Naudi i l'Elisabeth Pérez, actuals gerents de l'Hotel Naudi.

Viure la neu

Grandvalira celebra els 15 anys de la seva creació millorant equipaments, oferint un gran ventall de serveis i ampliant les activitats d'oci per crear experiències 360 graus, dins i fora pistes. Alguns dels productes estrella és l'escola d'esquí i snowboard on s'ofereix un servei exclusiu als clients que busquen vivències personalitzades: el Top Class. Un monitor especialitzat i qualificat ensenya tots els nivells i les modalitats d'esquí i s'adapta a les necessitats de cada esquiador. A més, les classes s'enregistren i es visionen a posteriori, permetent corregir els possibles errors que es fan. D'altra banda, pels que decideixen que el luxe és compartir en família moments divertits, l'estació andorrana proposa activitats com el mushing o passejades amb trineus arrossegats per gossos de competició. Una peculiar excursió a la neu per a totes les edats!

Invertir en temps

Situat al sector Soldeu-El Tarter, Grandvalira Mountain Club és un dels serveis més exclusius de l'estació andorrana que permet als seus membres adherits beneficiar-se de múltiples comoditats com l'accés a les sales VIP equipades amb cafè, refrigeris i zona de descans; estacionament en zona privilegiada, servei de consergeria o prioritat en els remuntadors, entre d'altres. "Vivim en una societat on el temps lliure és molt preuat i les empreses han de ser capaces de buscar solucions per eliminar barreres, reduir les incomoditats i evitar pèrdues de temps innecessàries. Per mi el luxe és el temps", explica Xavier Salinas un dels responsables del projecte Grandvalira.

El club més sibarita

Dels més de 60 punts de restauració que ofereix Grandvalira, destaca una experiència en format efímer: l'Snow Club Gourmet a Soldeu El Tarter. Consisteix en sopars plantejats a dos mil metres d'alçada que s'estructuren sota una temàtica gastronòmica recolzada per marques de prestigi que ofereixen un tastet de les darreres novetats en format show cooking. "És un concepte gastronòmic per al client més premium que aprecia la cuina i busca que el sorprenguin", detalla Alex Orué, director de restauració de Grandvalira-Soldeu El Tarter. Enguany, el mestre de la cocteleria, Javier de las Muelas ha elaborat un còctel ambientat en les finals de la Copa del Món d'esquí alpí que tindrà lloc a l'estació durant l'11 al 17 de març.

El caliu, com a màxima

Habitualment tendim a associar el luxe amb allò "car, sofisticat i exclusiu". I no sempre és així. A vegades, recau en els petits detalls: "Prendre una copa de champagne abans o després d'un bon àpat en un espai càlid, confortable i amb vistes a la muntanya, no és un luxe?", reflexionen en Marc Naudi i l'Elisabeth Pérez, actuals gerents de l'Hotel Naudi. Aquest allotjament, que gestiona la tercera generació d'una de les famílies amb arrels al poble de Soldeu vinculada a l'hostaleria, ha fet un salt qualitatiu a l'estrenar nova remodelació. L'essència no es perd: "El Naudi, sempre ha estat, un local referent, marcat pel tracte personalitzat i el bon servei, en el que la família ha estat present en el dia a dia i al capdavant", diu l'Elisabeth. La reforma manté l'antiga façana de pedra que contrasta amb els espais interiors diàfans i els elements decoratius que es mimetitzen amb l'entorn alpí. Tradició i modernitat es donen de la mà.

Encant parisenc als Pirineus

A Andorra la Vella s'hi poden trobar "tresors" més enllà de les tradicionals vies comercials i els conglomerats de moda de torn. Remenant bé, existeix una oferta de botigues amb encant que ofereixen peces de roba diferents amb marques exclusives. Un d'aquests petits temples és BC Concept Store que recupera l'essència de les boutiques de París al bell mig d'Andorra. "El més important és el tracte i el producte diferenciat i la millor recompensa és quan les clientes, siguin d'Andorra o de fora, tornen i m'expliquen les anècdotes de la roba que es queden", explica la propietària Carmen López. Firmes com Philosophy, Anine Bing, Tara Jarmon, My Sunday Morning... no hi falten durant cada temporada. "Selecciono sempre el que tindria al meu armari i intento que les peces emocionin i sorprenguin", conclou la Carmen. La moda també és emoció.

OCIpèdia

El perfum de Rossy de Palma

La polifacètica Rossy de Palma s'alia amb Etat Libre d'Orange per llençar una fragància inspirada en l'artista espanyola. 'Eau de protection, a bewitching rose' es presenta com un perfum ambiciós ric en recursos infinits i emocions contrastades. El fundador de la firma, Étienne de Swardt i la mateixa Rossy de Palma n'explicaran tots els detalls demà al matí a la Sala Domènech i Muntaner del Recinte Modernista de Sant Pau, durant les desfilades de la passarel·la 080 Barcelona Fashion.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento