Comunitat Valenciana

El detingut de 22 anys per l'agressió sexual a Callosa declara no recordar "res" perquè anava embriac i drogat

  • El jove de 22 anys detingut per la suposada agressió sexual en grup a una xica de 19 anys la passada Nit de cap d'any a Callosa d'en Sarrià (Alacant) -un dels quatre arrestats per aquest cas- va declarar en el jutjat no recordar "res" del que va passar ja que havia consumit alcohol i drogues. Aquest arrestat roman a la presó provisional al costat dels altres tres detinguts.
Un dels detinguts de Callosa d'en Sarrià
Un dels detinguts de Callosa d'en Sarrià
VIDEO GC/EUROPA PRESS
Un dels detinguts de Callosa d'en Sarrià

Segons han confirmat fonts jurídiques a Europa Press, el detingut va declarar divendres passat davant el jutjat, on va assegurar que la Nit de cap d'any van estar de festa a Benidorm i que es van desplaçar a Callosa, on no recorda "res" del succeït ni com va arribar a la localitat on suposadament es va produir l'agressió. Només va dir que va despertar allí i que ho van detindre posteriorment.

El jove va reconéixer, a més, que van consumir cocaïna i alcohol durant eixa nit. La defensa de l'arrestat està a l'espera de les proves realitzades d'ADN i de la roba, que considera que seran "fonamentals", ja que en el vídeo intervingut no s'aprecia cap rostre.

ALTRES TRES DENÚNCIES

Aquest jove de 22 anys suma tres denúncies més per fets similars per part d'una menor de 17 anys, d'una exparella de 18 i d'una amiga de 22. Segons ha informat la Guàrdia Civil, tres dones han interposat denúncia per delictes relacionats contra la llibertat sexual contra ell arran de la investigació per eixos fets iniciada contra els quatre detinguts.

L'endemà a la detenció del grup una menor de 17 anys va presentar una denúncia per un intent d'agressió sexual i abusos sexuals cap a eixe home. Els fets es van produir, segons la denúncia, a l'octubre de 2018 quan sobre les 02.00 hores el detingut va portar enganyada a la víctima en el seu vehicle a Callosa d'en Sarrià i va intentar amb amenaces mantindre relacions sexuals amb ella i introduir-la en la seua casa.

La segona denúncia cap a eixe mateix jove part d'una dona de 22 anys que, en conéixer la detenció del presumpte agressor, va assegurar que, estant a casa amb la seua exparella (un altre dels detinguts) al gener del passat any, es va presentar eixe home juntament amb un altre amic, que roman sense identificar fins al moment, i que tant la seua exparella com ella van perdre el coneixement fins a l'endemà quan es va despertar nua de cintura cap avall i amb lesions internes.

Finalment, la tercera denúncia la va presentar una exparella, una xica de 18 anys, que ha assenyalat que, pel que sembla, durant un viatge realitzat al juny de 2018 amb uns amics, l'home la va obligar per la força a mantindre relacions sexuals després d'una violenta discussió que podria haver tingut lloc davant dels amics. La Guàrdia Civil investiga aquest últim cas, atés que eixes terceres persones podrien corroborar l'ocorregut.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento