Comunitat Valenciana

Tres detinguts per tràfic de drogues a Benidorm

  • Agents de la Policia Nacional han realitzat dos operacions contra el tràfic de drogues a Benidorm (Alacant) que s'han saldat amb tres detinguts i la confiscació de quasi un quilo i mig de cocaïna, segons ha informat la Comissaria provincial en un comunicat.
Tres detinguts per tràfic de drogues a Benidorm
Tres detinguts per tràfic de drogues a Benidorm
CNP
Tres detinguts per tràfic de drogues a Benidorm

Els agents van establir un dispositiu quasi permanent de vigilància sobre diversos objectius i van localitzar sis domicilis en els quals els traficants presumptament amagaven, adulteraven, emmagatzemaven i venien la cocaïna.

El seu objectiu era el tràfic minorista o a mitja escala, doncs a més d'emmagatzemar importants quantitats de substàncies estupefaents, també venien dosis a consumidors que acudien als punts negres de venda per a fer-se amb droga.

Els agents van dur a terme de manera coordinada i en les dos operacions un total de sis registres domiciliaris on es va intervenir, a més de material utilitzat pels presumptes traficants per a l'adulteració i tractament de la drogues, instruments utilitzats per al pesatge i distribució de la cocaïna, confiscant finalment quasi un quilo i mig de cocaïna.

Els detinguts, dos homes i una dona, amb edats compreses entre els 32 i 54 anys i de nacionalitats espanyola i equatoriana, van ser posats a la disposició dels jutjats d'instrucció en funcions de guàrdia dels de Benidorm per delictes contra la salut pública.

La Comissaria de la Policia Nacional de Benidorm ha dut a terme en l'últim mes quatre operacions antidroga en la ciutat, en els quals ha detingut huit presumptes traficants i ha dut a terme huit registre domiciliaris.

Fruit d'aquestes operacions, els agents de la Brigada de Policia Judicial han confiscat prop de dos quilos i mig de cocaïna, una plantació de marihuana amb quasi 400 plantes, prop de 15 quilos de cabdells d'aquesta substància i prop de 10.000 euros en efectiu procedent presumptament del narcotràfic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento