Comunitat Valenciana

Dos detinguts a Borriana acusats d'agredir sexualment una menor quan tornava a casa la Nit de cap d'any

  • La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimarts dos homes com a presumptes autors d'una agressió sexual a una menor de 17 anys quan tornava a la seua casa en Nit de cap d'any a Borriana (Castelló), segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Agent de la Guàrdia Civil
Agent de la Guàrdia Civil
Europa Press - Archivo
Agent de la Guàrdia Civil

L'actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar quan els agents van tindre coneixement, a través de l'Hospital de la Plana de Vila-real, de l'assistència a una menor de 17 anys, que havia sigut víctima presumptament d'una agressió sexual quan es disposava a tornar al seu domicili en la matinada de l'1 de gener.

Els guàrdies civils pertanyents a l'Equip Territorial de Policia Judicial de Borriana es van desplaçar a l'hospital i, després d'entrevistar-se amb la víctima, van establir el protocol corresponent davant aquest tipus de delictes.

Després d'iniciar una investigació, els agents van identificar, van localitzar i van detindre el dimarts als suposats autors d'un delicte d'agressió sexual. Els detinguts, juntament amb les diligències instruïdes, passaran a la disposició del Jutjat de Guàrdia de Vila-real, qui ha decretat secret de les actuacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento