Comunitat Valenciana

Desapareix la figura del Jesuset del Pessebre municipal de Castelló i col·loquen en el seu lloc un llaç groc

  • La figura del Jesuset del Betlem de llums que ha instal·lat l'Ajuntament de Castelló al costat de la Concatedral de Santa Maria va desaparéixer dimecres passat i en el seu lloc va aparéixer un llaç groc en el qual es podia llegir 'Amnistia Total', segons han informat fonts del Grup Popular.
BELEN MUNICIPAL
BELEN MUNICIPAL
GRUPO MUNICIPAL POPULAR
BELEN MUNICIPAL

Per la seua banda, fonts municipals han confirmat la desaparició de la figura i han assegurat que en el termini més breu possible serà reposada. Des de la corporació local desconeixen les circumstàncies en les quals es va produir la desaparició i sobre el llaç no tenen constància de com es va col·locar, de qui el va col·locar i si està relacionat amb la desaparició de la figura, precisen.

Per a la portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, el robatori del Jesuset i la seua substitució per un llaç groc és "l'enèsim capítol de la catalanización de la vida municipal que s'està produint a Castelló des que governa el bipartit". "Són de sobra coneguts els suports que Compromís brinda als colpistes independentistes catalans mentre des del PSPV miren cap a un altre costat", ha afegit.

Sobre este tema, la 'popular' ha assenyalat que "ho vam veure fa menys d'una setmana amb la festa de celebració de l'aniversari dels Normes del 32, en la plaça Major, amb soflames en favor de la República i dels polítics presos catalans, i poc dies després, amb açò". Sobre este tema, considera que la "deixadesa" de funcions per part de l'alcaldessa i el seu equip és "total".

"Estem davant un fet lamentable que atempta contra el respecte cap als símbols dels castellonencs", ha apuntat Carrasco, per a la qual l'única cosa que està aconseguint aquest govern municipal és "dividir els castellonencs permetent que es generen polèmiques estèrils".

El Grup Popular ha exigit "responsabilitats" i que es prenguen mesures per part de l'alcaldessa "per a evitar aquestes situacions bascoses per les quals estem fent el ridícul a nivell nacional". "Esperem que en cinc mesos els castellonencs ens donen la seua confiança per a acabar amb tot açò, ocupar-nos dels problemes reals dels ciutadans i aconseguir posar a Castelló en el panorama nacional però gràcies al talent i al bon fer dels castellonencs", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento