Comunitat Valenciana

La xica apunyalada per la seua parella a Benidorm segueix amb pronòstic reservat

  • La xica de 34 anys apunyalada suposadament pel seu company sentimental a Benidorm (Alacant), la matinada d'ahir dijous, roman hospitalitzada en l'Hospital General d'Alacant amb pronòstic reservat, segons han informat fonts sanitàries a Europa Press. El suposat agressor està detingut.

La dona va ser traslladada des de l'Hospital de la Vila Joiosa on va rebre una primera atenció després de rebre un fort colp en el cap i de rebre diverses punyalades, una d'elles prop del cor.

L'apunyalament es va produir sobre les 3.30 hores de la matinada del dijous en el carrer Veneçuela de Benidorm. Un veí va ser qui va alertar a la Policia que hi havia una dona ferida en el sòl. Just en eixe moment passava per allí una unitat de la Policia que va poder comprovar que presentava una ferida en el pit i sagnava abundantment.

Pel que sembla, el presumpte autor dels fets es trobava als voltants del carrer i, en un primer moment, va assegurar als agents que la seua intenció era robar a la dona. No obstant açò, els policies van seguir el rastre de sang que els va guiar fins a la vivenda en la qual residia la parella.

Els agents van localitzar en la vivenda signes de lluita així com alcohol i un arma blanca, amb la qual suposadament l'home va apunyalar la dona.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento