Comunitat Valenciana

Detingut un home després d'apunyalar de gravetat la seua parella a Benidorm

  • Ha sigut detingut i la Policia Nacional investiga els fets com un cas de violència de gènere.
Cotxe patrulla de la Policia Nacional
Cotxe patrulla de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL - Archivo
Cotxe patrulla de la Policia Nacional

Una dona roman hospitalitzada en estat greu després de ser apunyalada en Benidorm (Alacant) presumptament per la seua parella sentimental, un home de 39 anys que ja ha sigut detingut, segons han informat a Europa Press fonts de la Policia Nacional de la ciutat, que investiguen els fets com un cas de violència de gènere.

L'apunyalament s'ha registrat entorn de les 3.30 hores de la matinada d'aquest dijous en el carrer Veneçuela. Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), un equip del SAMU s'ha desplaçat el lloc per a atendre la víctima, que presentava diverses ferides per arma blanca, i que ha sigut traslladada amb posterioritat a un centre hospitalari.

Fonts properes a la investigació han indicat que la dona, que es troba hospitalitzada en l'hospital de la Vila Joiosa, presentava a més un fort colp en el cap i una punyalada prop del cor.

Un veí ha sigut qui ha alertat a la Policia que hi havia una dona ferida en el sòl. Just en eixe moment passava per allí una unitat de la Policia, que ha comprovat que presentava una ferida en el pit i sagnava abundantment.

Pel que sembla, el presumpte autor dels fets es trobava en els voltants del carrer i, en un primer moment, ha assegurat als efectius que la seua intenció era robar a la dona. No obstant açò, els policies han pogut seguir el rastre de sang que els ha guiat fins a la vivenda en la qual residia la parella.

En ella, han trobat signes de lluita, per la qual cosa pensen que en la casa s'ha registrat una baralla. També han trobat alcohol i un arma blanca, amb la qual suposadament l'home va apunyalar la dona.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento