Comunitat Valenciana

Abogados Cristianos recorrerà la sentència que avala la retirada de la creu dels caiguts de Callosa de Segura

  • L'Asociación Española de Abogados Cristianos ha anunciat aquest dilluns que recorrerà, davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), la sentència del Jutjat del Contenciós Administratiu d'Elx que avala la retirada de la creu de Callosa de Segura perquè "es troba en una plaça d'ús i domini públic". A més, l'associació de juristes estudia l'actuació de la jutgessa per a determinar responsabilitats.

Des de la Plataforma en Defensa de la Cruz han assenyalat, aquest dilluns en un comunicat, que s'han assabentat de la notícia pels mitjans de comunicació i han denunciat que "tant la premsa com l'Ajuntament de Callosa de Segura han rebut la sentència abans que nosaltres, que som la part interessada".

La presidenta d'Abogados Cristianos, Polonia Castellanos, ha afirmat que "és un cas replet d'irregularitats perquè la sentència diu que la creu és un monument per a commemorar la victòria de la facció que va guanyar la guerra; una cosa que és mentida ja que hi havia persones que no van pertànyer a cap bàndol i que només els van matar per causa de la seua fe".

Així mateix, ha apuntat que "estudiem possibles mesures contra la jutgessa per la seua actitud i comentaris. Ja sol·licitàrem la seua recusació i ni tan sols ens han contestat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento