Els tècnics del Metro comencen avui 10 dies de vagues per torns

Podria afectar al servei si hi ha avaries. Els serveis mínims per garantir el bon funcionament del Departament de Senyals, Comunicacions i Telecontrol, segons el Departament de Treball de la Generalitat, els determinarà la pròpia empresa, TMB. Un fet que ha escalfat l’ànim dels 73 operaris que avui comencen deu dies de vaga.Els especialistes de senyalitzacions reclamen que, davant l’increment d’aparells i d’alta tecnologia que han d’assumir amb la creixent xarxa del metro, també els equiparin els sous amb altres departaments de TMB més especialitzats.

La vaga es planteja en dues hores per torn. Del 18 al 22 i del 25 al 29, entre les 06.00 i 08.00 h, les 14.00 i les 16.00 h i de les 22.00 a les 00.00 h.

L’empresa TMB, a través d’un comunicat, proposa tractar la reclassificació laboral que exigeixen en el marc de la negociació del nou conveni col·lectiu, que es negocia des del 14 de gener i garanteix la circulació de trens.

Obres a la L3 a Drassanes

Avui queda tancat un dels accessos, el de Santa Madrona, de l’estació de Drassanes de la línia 3 de Metro, per fer-hi obres de rehabilitació.

Mentrestant, continuaran oberts els de la Rambla i Drassanes. L’ascensor per a persones amb mobilitat reduïda, que comunica el carrer amb el vestíbul, estarà operatiu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento