La Bien Querida sona a l'últim vermut del Mercat dels Encants

  • El seu darrer treball, Fuego, del 2017, fa referència al foc de les passions, l'amor i la còlera.
  • Aquest cicle celebrarà la seva segona edició a partir del 31 de març del 2019.
La Bien Querida.
La Bien Querida.
COONCERT
La Bien Querida.

La tercera i última edició de la temporada del cicle El último vermut del mes al Mercat dels Encants de Glòries és la de diumenge que ve i l'artista encarregada de cloure-la és La Bien Querida, banda tecno-pop formada per Ana Fernández-Villaverde i David Rodríguez.

El seu darrer treball, Fuego, del 2017, fa referència al foc de les passions, l'amor i la còlera. En aquest concert, La Bien Querida interpretarà alguns dels grans èxits de la seva carrera, temes com De momento abril o 7 días juntos, que han marcat una generació.

Joan S. Luna, redactor en cap de la revista musical MondoSonoro, obrirà l'esdeveniment amb una sessió de DJ plena de pop electrònic i música independent.

Des del migdia de diumenge i fins a les quatre de la tarda, els assistents tindran al seu abast un complet programa d'oci diürn al Mercat dels Encants, on estacionaran un grup de foodtrucks que oferiran diversos productes gastronòmics.

Aquest cicle celebrarà la seva segona edició a partir del 31 de març del 2019. Els nous artistes i bandes que hi participaran seran escollits directament pel públic. Fins al febrer, els usuaris poden votar pels seus intèrprets preferits des de la plataforma Cooncert (cooncert.com/vermut).

Mercat dels Encants de la plaça de les Glòries. Diumenge a partir de les 12 hores. Més informació a www.cooncert.com/elultimovermutdelmes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento