Comunitat Valenciana

Detinguts un pare i la seua filla, agents d'assegurances, per falsificar certificats per a donar més bonificacions

  • La Guàrdia Civil ha detingut un home i la seua filla, agents d'una empresa d'assegurances a Benicarló (Castelló), que suposadament falsificaven certificats de no sinistralitat per a realitzar majors bonificacions en les pòlisses de vehicle als seus assegurats. D'aquesta forma podien oferir assegurances més barates que la competència.
Guàrdia Civil
Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL
Guàrdia Civil

L'actuació va començar arran d'investigacions que van donar com a resultat les possibles irregularitats comeses per una oficina d'assegurances situada en la localitat castellonenca de Benicarló, regentada per una família, informa l'institut armat en un comunicat.

Després de les perquisicions, els investigadors van descobrir que els integrants de l'oficina eren agents exclusius d'una coneguda empresa d'assegurances i que suposadament falsificaven certificats de no sinistralitat per a realitzar majors bonificacions en les pòlisses de vehicle als seus assegurats -noves contractacions i ja contractats-, repercutint en el preu final.

El 40% de la cartera de clients d'aquesta agència va resultar afectat amb aquests documents. Els certificats eren falsos i pertanyien a una altra companyia on els ara detinguts havien treballat anys arrere com a agents d'assegurances.

Per tot açò, els agents van procedir a la detenció d'un home i una dona, de 61 i 31 anys, respectivament, i pare i filla, com a suposats autors dels delictes d'estafa i de falsedat documental. Les diligències han passat a la disposició del deganat dels Jutjats de Vinaròs (Castelló).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento