Comunitat Valenciana

La Policia va realitzar 15 tirs a l'aire davant les dimensions de la baralla entre aficionats de l'Hércules i Castelló

  • La parella de la Policia Local d'Alacant que va intervenir en un primer moment en la baralla multitudinària entre aficionats de l'Hércules i el Castelló aquest diumenge abans del partit en el Rico Pérez, va realitzar fins a 15 tirs dissuasoris a l'aire per a tractar de separar als més de 60 implicats de les dos aficions.
Aficionats identificats
Aficionats identificats
POLICÍA LOCAL DE ALICANTE
Aficionats identificats

Segons han indicat aquest dilluns els propis agents en una compareixença en l'Ajuntament d'Alacant, van utilitzar les armes de foc pel volum de persones i la violència que empraven.

De fet, un dels agents ha assenyalat que en un primer moment van efectuar fins a cinc tirs a l'aire, però al no aconseguir dissuadir al nucli central de la baralla i en observar que una persona jaïa en el sòl mentre rebia patades en el cap, van disparar deu vegades més.

En total va haver-hi 55 identificats, tres detinguts (dos per baralla multitudinària i un per atemptat a l'autoritat) i set ferits, un dels quals va precisar fins a onze grapes per una ferida en el cap i se li va practicar un TAC en l'Hospital General, encara que va rebre l'alta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento