Els presos de la Model envien missatges d’amor per Sant Valentí

  • Els alumnes de l'escola d'aduls del centre penitenciari els han escrit a classe.
  • Són un centenar d'homes enamorats de la seva parella o de la família.
Els missatges d’amor poden ser profunds o lleugers, sentimentals o humorístics... També ho són els que han escrit els presos de la Model amb motiu del dia de Sant Valentí, però en la majoria dels casos traspuen una realitat colpidora.

«Cariño mío, mi corazón está roto porque quiero la libertad para verte», diu Muhammet, un dels 400 alumnes que estudia al Centre de Formació d’Adults Jacint Verdaguer, dedicat a la reinserció social i a la reeducació dels presos de la Model.

Para mi familia, feliz dia de San Valentín, dentro de lo que cabe, sin vosotros no es lo mismo

La majoria d’ells signen amb inicials i expressen la seva enyorança. «Mi amor, pienso más en ti que hasta en mi propia libertad» (J.), «Mi reina me hace más falta que el mismo aire que respiro» (J. L.) o «Para R. M. H. que por mi situación ha tenido que sufrir mucho y con todo el amor del mundo» (A. M. M.), demostren aquest sentiment.

Exemples dels més apassionats: «Mi amor, mi corazón está roto por ti, estoy muy enamorado» (O. K.), «Sólo contigo para mi sube y baja el sol» (A.)

L’amor a la família té un lloc preferent entre el centenar de missatges d'amor que han escrit: «Para mi familia, feliz día de Sant Valentín, dentro de lo que cabe, sin vosotros no es lo mismo» (J. G. C.), «Estoy lejos pero mi amor y corazón están con vosotros» (M. G.), «Per a la Isabel, del seu germanet gran que t’estima molt» (H. B.).

No falten tampoc els qui donen consells als que estan enamorats: "Parelles us convido a estimar-vos amb fidelitat i sinceritat" (A. O. A.) o "L'amor és respecte, sacrifici i comprensió" (E. R. S.)

Mostrar comentarios

Códigos Descuento