Comunitat Valenciana

L'acusació particular demana 24 anys per a López pel crim de la viuda de l'expresident de la CAM

  • L'acusació particular que exerceix el fill de María del Carmen Martínez, viuda de l'expresident de la CAM, Vicente Sala, ha sol·licitat al Jutjat d'Instrucció número 7 d'Alacant l'obertura de juí oral contra Miguel López pel crim de la seua sogra i demana per a ell 24 anys i mig de presó, 23 per assassinat amb agreujant de parentiu i 18 mesos més per tinença il·lícita d'armes.
Concessionari de Novocar regentat per López i on van assassinar Martínez
Concessionari de Novocar regentat per López i on van assassinar Martínez
Europa Press - Archivo
Concessionari de Novocar regentat per López i on van assassinar Martínez

Així es desprèn de l'escrit de conclusions provisionals de Vicente Sala fill, al que ha tingut accés Europa Press, i en el qual s'apunta al gendre de la víctima -casat amb una de les seues dos germanes- com a autor de l'assassinat.

L'acusació particular coincideix en la petició de penes per a López amb les quals va sol·licitar la setmana passada la Fiscalia. Així mateix, l'acusació particular renúncia a reclamar a López la responsabilitat civil que es poguera derivar.

María del Carmen Martínez va morir en el concessionari que regentava el seu gendre Miguel López, de dos tirs el 9 de desembre de 2016 quan va ser a arreplegar el seu cotxe. El seu gendre és l'únic acusat pel crim.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento