Comunitat Valenciana

Un home resulta ferit per cremades en la mà en l'incendi d'un pis a Xàbia

  • Un home ha resultat ferit per cremades en les mans en l'incendi d'un pis situat en la segona planta d'un edifici en l'avinguda El Pla de Xàbia (Alacant) en la matinada, que ha quedat calcinat. A més, una dona ha resultat ferida per inhalació de fum. La policia local va desallotjar l'edifici.

Segons ha informat aquest dijous el Consorci provincial de Bombers i el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), les flames s'han declarat entorn de les 01.20 hores de la matinada.

Els bombers van desplaçar tres vehicles del parc de Dénia i van procedir a l'extinció del foc i al rescat d'una dona confinada en la terrassa de la tercera planta, just en el pis immediatament superior a l'incendiat.

A més, es va desplaçar una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB), l'equip sanitari del qual va assistir una dona, de 39 anys, per inhalació de fum que va sol·licitar l'alta voluntària 'in situ', i un home de 36 anys que va ser traslladat al Centre de Salut del municipi per cremades en diversos dits de la mà esquerra.

Els bombers han donat per extingit l'incendi a les 3.40 hores de la matinada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento