Comunitat Valenciana

Investiguen com a violència de gènere el crim de Finestrat

  • La investigació per la mort per tirs d'escopeta d'una dona i un home, exparella, i els cossos dels quals van ser localitzats ahir dimarts en una partida de Finestrat (Alacant), contempla que es dega a un possible cas de violència de gènere, segons han apuntat a Europa Press fonts properes al cas.
Zona on van ser trobats els cadàvers
Zona on van ser trobats els cadàvers
GOOGLE MAPS
Zona on van ser trobats els cadàvers

Les mateixes fonts han informat que l'autòpsia als cadàvers es practicarà al llarg d'aquest dimecres i han precisat que la investigació, que segueix tenint en compte totes les possibilitats, ha quedat sota secret de sumari.

El Jutjat d'Instrucció número 2 de Benidorm, en funcions de guàrdia, va procedir a l'alçament dels cossos i manté oberta una investigació per a aclarir la relació existent entre els morts i les circumstàncies de les morts.

La Guàrdia Civil d'Alacant investiga així la mort per tirs de la dona, de 33 anys, i de l'home de 40 anys, tots dos espanyols, que havien mantingut fa temps una relació sentimental, i els cossos de la qual van ser trobats pels agents en una vivenda de la partida de l'Alqueria després que l'actual parella d'ella alertara sobre la seua desaparició a través d'una telefonada.

La dona estava inclosa en el programa VioGen, de valoració del risc de les víctimes de la violència masclista, però no s'ha confirmat si eixes mesures de protecció estan relacionades amb algun dels dos homes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento