SALIR HOY

Música

Ola Podrida: Los Caprichos del Apolo se centran esta noche en la música chill out con la actuación de Ola Podrida. O lo que es lo mismo, el músico y creador de bandas sonoras de filmes, el norteamericano David Wingo, acompañado de una banda con la que debutó en 2007 con el disco Ola podrida (Green Ufos).

* Nou de la Rambla, 113. A partir de las 21.30 horas. 8 euros anticipada y 10 euros en taquilla.

Conferencia

‘La Creación’: La poetisa y Premio Naciona de Poesía 2004, Chantal Maillard, trata el tema de La Creación en el marco del ciclo de conferencias del Centre de Cultura Contemporània (CCCB) La condició humana. Maillard ganó el prestigioso galardón literario por el libro Matar a Platón, editado por Tusquets en el mismo 2004.

* Montalegre, 5. A las 19.30 horas. 3 euros.

Concert

La Locomotora Negra: Van debutar l’any 1971 com a quintet de música de jazz de factura catalana. I des de llavors no han deixat d’ocupar el lloc destacat que s’han guanyat en aquest camp. La Nova Jazz Cava de Terrassa programa avui una actuació de la formació, que hores d’ara està integrada per 16 músics. Han editat nou discos, el més recent de temes propis, Originals.

* Passatge Tete Montoliú, s/n de Terrassa. A  les 23.00 hores. 15 euros.

Cantautor sorpresa: Un intèrpret conegut obre la Nit de Cantautors de la Sala Monasterio. Ja han passat per aquesta cita  Rafa Pons, Lucas Maschiano i Albert Sans, entre d’altres.

* Pg. Isabel II, 4. A les 22.00 hores. 3 euros.

Exposició

Vázquez Montalbán: Ara que acaba de cloure’s la quarta edició de la trobada d’escriptors de novel·la de gènere negrecriminal BCNegra, convé recordar que el Palau Robert exposa fins al proper 16 de març una mostra dedicada al novel·lista, cronista i intel·lectual Manuel Vázquez Montalbán (foto), creador del detectiu Pepe Carvalho. L’exhibició està dividida en cinc apartats que disseccionen el personatge, tots ells relacionats amb la gastronomia, el gran plaer de l’autor.

* Pg. de Gràcia, 107. De les 10.00 a les 19.00 h. Gratis.

Tradició

Santa Eulàlia: Un dia abans que es celebri la festivitat de totes les Laies, Santa Eulàlia, copatrona de Barcelona, es continua amb les activitats de la festa major d’hivern de la ciutat. A la Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver es porta a terme  Conte i taller: la teva Laia. S’explicarà una rondalla de Gianni Rodari que donarà pas a un taller en què els nens  s’imaginaran la seva Laia a partir de collages.

* Comte Borrell, 44-46. (18.00 h). Gratis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento