Comunitat Valenciana

Detingut a Alacant per un atracament a mà armada ocorregut en un comerç 24 hores fa més d'un any

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant un home de 45 anys com a presumpte autor de l'atracament comès amb una pistola i un ganivet en un establiment obert 24 hores.

Segons ha informat la Comissaria provincial, l'atracament es va cometre de matinada al setembre de l'any passat, quan l'assaltant va entrar en la botiga i en observar que hi havia altres clients va passejar per l'establiment a l'espera de quedar-se tot sol amb el dependent per a dur a terme l'assalt.

Quan es van quedar a soles es va acostar a l'aparador i va esgrimir un ganivet de grans dimensions, exigint que li entregara la recaptació de la caixa registradora. El dependent es va quedar paralitzat i no va contestar, aleshores l'atracador va traure de la butxaca dels pantalons una pistola, i amb ella es va introduir dins de l'aparador amenaçant l'empleat amb tallar-li el coll o pegar-li un tir si no accedia a entregar-li tots els diners. Finalment, es va fer amb un botí uns 100 euros i va escapar a la carrera de l'establiment.

En el lloc es van personar agents de la Brigada de Policia Científica i de la Brigada de Policia Judicial d'Alacant que van començar la investigació in situ. Amb una minuciosa inspecció del lloc, s'ha pogut determinar la identitat del presumpte autor.

Una vegada identificat, es va establir un dispositiu per part dels agents del Grup de Delinqüència Violenta que va culminar amb la localització i detenció del presumpte delinqüent, realitzant un registre domiciliari en busca d'útils i efectes utilitzats en el fet delictiu.

El detingut, al qual se li van imputar els delictes de robatori amb violència i tinença il·lícita d'armes, va ser posat a la disposició del jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant que va decretar el seu ingrés a la presó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento