Comunitat Valenciana

El jutjat remet a l'Audiència d'Alacant la causa contra Echávarri per l'acomiadament de la cunyada de Barcala

  • El jutjat d'Instrucció número 2 d'Alacant ha donat trasllat a l'Audiència d'Alacant de la causa contra l'exalcalde de la ciutat, el socialista Gabriel Echávarri, per l'acomiadament d'una treballadora temporal de l'Ajuntament, cunyada de l'actual primer edil 'popular' Luis Barcala.
Gabriel Echávarri (arxiu)
Gabriel Echávarri (arxiu)
EUROPA PRESS - Archivo
Gabriel Echávarri (arxiu)

La causa va arrancar quan la cunyada de Barcala va haver d'abandonar el seu càrrec en l'Ajuntament suposadament en represàlia per una denúncia que van interposar els 'populars' alacantins contra Echávarri i que va donar motiu a la seua investigació i posterior processament per suposadament fraccionar contractes de la Regidoria de Comerç.

Fonts de la defensa d'Echávarri han mantingut, aquest dijous en declaracions a Europa Press, que el trasllat a l'Audiència és un tràmit pel qual el jutjat ha emès una diligència comunicant l'enviament de la causa. Pel que encara no s'ha produït el repartiment entre seccions ni es fixa data de juí.

L'acomiadament de la cunyada és un dels dos procediments judicials en els quals està investigat Gabriel Echávarri. L'altre, en el qual està processat, fa referència al suposat fraccionament de contractes en la Regidoria de Comerç, del que també es va donar trasllat a l'Audiència en el seu moment i del que s'està a l'espera que continue el procés, han sostingut fonts de la defensa de l'exalcalde.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento