Comunitat Valenciana

Presó comunicada i sense fiança per a l'home detingut per la mort dels seus pares i un germà

  • El jutjat d'Instrucció número 6 d'Alacant, en funcions de guàrdia, ha ordenat l'ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança per a l'home detingut dissabte passat per la mort dels seus pares i del seu germà a Alacant.
Agent i cotxe de policia
Agent i cotxe de policia
JEFATURA SUPERIOR CV - Archivo
Agent i cotxe de policia

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), la determinació dels delictes que finalment se li imputen (homicidi o assassinat) dependrà del resultat que llancen les diligències que es practiquen al llarg de la instrucció que durà a terme el jutjat número 3, que va intervenir en l'alçament dels cadàvers.

L'home, de 44 anys, va ser detingut dissabte passat després de realitzar una telefonada al 112 en la qual alertava, a la 1.40 hores de la matinada, que el seu germà estava ferit. Dos patrulles nocturnes de la Policia Local van trobar en l'interior de l'immoble tres cadàvers i al presumpte autor dels fets.

Seguidament, la Policia Nacional va activar el protocol de morts violentes i el Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) va confirmar la triple defunció. El sospitós va ser arrestat com a presumpte autor de la mort dels seus pares, una dona de 69 anys i un home de 71, i el seu germà, de 42 anys.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento