Comunitat Valenciana

Amparo Marco assegura que reeditaria el Pacte del Grau "sens dubte"

  • L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha assegurat aquest dijous que reeditaria el Pacte del Grau, que van firmar PSPV, Compromís i Castelló en Moviment per a governar, "sens dubte" i ha afirmat que el grau de compliment en aquests moments és "molt elevat".
AMPARO MARCO EN UN ESMORZAR INFORMATIU
AMPARO MARCO EN UN ESMORZAR INFORMATIU
EUROPA PRESS
AMPARO MARCO EN UN ESMORZAR INFORMATIU

"Algunes coses no són fàcils de complir perquè hi ha processos judicials en marxa o el cost de la seua realització és molt major del que pensàvem", ha apuntat.

Marco, que ha realitzat aquestes declaracions a preguntes dels mitjans en un esmorzar informatiu, ha reconegut que és "normal" que quan governen amb tres partits "cadascun tinga un interés i tothom tinga por a veure què passarà en el futur", però ha destacat que s'ha treballat "molt" per la ciutat.

"Segur que hem comès errors, però hem transformat la ciutat i el Pacte del Grau ha donat estabilitat política", ha indicat la primera edil, qui ha confiat que aquesta estabilitat es mantinga fins a la campanya electoral.

D'altra banda, ha ratificat que tornarà a presentar-se a l'Alcaldia en les pròximes eleccions municipals, ja que compta amb el respatler del partit, i ha apuntat que confia a poder augmentar el suport ciutadà pel que fa als anteriors comicis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento