Comunitat Valenciana

Detingut un matrimoni amb més de 10 quilos de marihuana preparada per a la seua venda a Almassora

  • La Policia Nacional ha detingut un matrimoni en un xalet de la platja d'Almassora (Castelló) després de suposadament ser sorpresos amb més de 10 quilos de cogollos de marihuana preparada per a la seua venda. A més, la dona ha ingressat a la presó per tindre en vigor una ordre judicial que ho ordenava, segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat.
Un agent de la Policia Nacional en imatge d'arxiu
Un agent de la Policia Nacional en imatge d'arxiu
EUROPA PRESS - Archivo
Un agent de la Policia Nacional en imatge d'arxiu

La investigació es va iniciar quan els agents van tindre coneixement de la possible venda de droga en un xalet de la platja d'Almassora. Finalment, els agents van situar la propietat i van establir el dispositiu per a la detenció dels possibles autors.

Durant la intervenció policial, van detindre la parella, que presumptament tenien en la seua poder més de 10 quilograms de marihuana preparada per a la venda, que podria haver aconseguit els 55.000 euros en beneficis. A més, sobre la dona pesava una reclamació policial, amb un orde d'ingrés a la presó.

Tots dos detinguts, que compten amb antecedents policials per tràfic de drogues, han sigut posats a la disposició de l'autoritat judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento