'E.V.A.' torna al Romea per celebrar 25 anys de teatre en femení

  • Sota direcció de Julio Manrique, les de T de Teatre fan estada a la sala fins al 14 d'octubre.
  • La peça és una reflexió sobre el dolor i la poètica que acompanya aquest sentiment.
Les T de Teatre tornen a Barcelona amb l'espectacle 'E.V.A.'
Les T de Teatre tornen a Barcelona amb l'espectacle 'E.V.A.'
DAVID RUANO
Les T de Teatre tornen a Barcelona amb l'espectacle 'E.V.A.'

Les T de Teatre celebren el seu 25è aniversari com a companyia escènica tornant a representar un dels seus espectacles de més èxit recent, E.V.A., una comèdia sota direcció del també actor Julio Manrique que es representa al teatre Romea fins al pròxim 14 d'octubre.

El muntatge escrit per Marc Artigau, Cristina Genebat i Manrique es va poder veure al Romea el passat estiu i va fer gira estatal, acumulant 40.000 espectadors.

A E.V.A. (Escala Visual Analògica del Dolor) es posa sobre l'escenari la història de quatre amigues que van ser companyes d'escola. És alhora una reflexió sobre el dolor i la poètica que acompanya aquest sentiment.

L'elenc d'actrius protagonistes el formen Rosa Gámiz, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca. També participen del repartiment els intèrprets Albert Ribalta i Jordi Rico.

Surten a la llum les petites tragèdies de cadascuna d'aquestes quatre dones, com ara la de l'actriu que pateix un bloqueig que l'impedeix cantar o la d'una agent de la propietat immobiliària incapaç de prendre decisions vitals.

Les T de Teatre van iniciar la seva trajectòria artística amb l'espectacle Petits contes misògins i han representat peces com Homes! o Criatures!, en les que han tractat temàtiques com la maternitat, el sexe o les crisis generacionals.

Teatre Romea. Hospital, 51. Fins al 14 d'octubre. Preu: des de 17 euros. teatreromea.cat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento