Comunitat Valenciana

Puig demanarà a Ábalos que desbloquege la petició de declaració de servici públic de la línia aèria Madrid-Castelló

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, reivindicarà aquest dimecres al ministre de Foment, José Luis Ábalos, que desbloquege la petició que va fer el Govern valencià fa mesos perquè es declare Obligació de Servici Públic (OSP) la línia aèria entre Castelló i Madrid.
Puig en una recent visita a l'aeroport de Castelló
Puig en una recent visita a l'aeroport de Castelló
Europa Press
Puig en una recent visita a l'aeroport de Castelló

Puig ha realitzat aquestes declaracions davant els mitjans abans d'inaugurar les Jornades Parlamentàries que reuneixen a Castelló els representants dels socialistes valencians en totes les cambres en ser preguntat sobre aquest tema.

El cap del Consell ha assenyalat que aquesta reivindicació la realitzarà en el marc de la reunió que mantindrà aquest dimecres al costat del president d'Aragó, Javier Lambán, amb el ministre de Foment "per a cimentar la posició que creiem compartida pel propi Ministeri de Foment de la definició de caràcter estratègic europeu del tram Comunitat Valenciana-Saragossa en l'eix del Cantàbric-Mediterrani".

Així, Puig demandarà Ábalos que es desbloquege la petició que va fer el Govern valencià fa mesos respecte a aquesta línia aèria "i que el Govern del PP va menysprear".

El president ha recordat que hi ha establida també una comissió mixta entre el Ministeri de Foment i la Generalitat, i es produirà en les pròximes setmanes una reunió.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento