Quan la pèrdua esdevé poesia

Joan Ollé rescata el disc ‘Coral romput’, de Toti Soler i Ovidi Montllor, i el puja a les taules. Participen en el muntatge Eduard Farelo i Montserrat Carulla.
Els actors de Coral romput Jordi Serrat i Núria Borràs (David Ruano).
Els actors de Coral romput Jordi Serrat i Núria Borràs (David Ruano).
Els actors de Coral romput Jordi Serrat i Núria Borràs (David Ruano).
El Lliure presenta aquest cap de setmana Coral romput, una producció que té com a fil conductor la poesia de Vicent Andrés Estellés, sota la direcció de Joan Ollé i la música en directe de Toti Soler.Coral romput acosta al públic a l’obra del poeta valencià i ret també un petit homenatge a l’actor i cantautor d’Alcoi Ovidi Montllor, que va morir fa prop de 12 anys. Però aquesta obra no és un recital de poesia, sinó un espectacle purament teatral de gran format, amb nou actors sobre l’escenari, entre d’ells  la veterana Montserrat Carulla i també Jordi Serrat, Núria Borràs, Eduard Farelo i Pere Arquillué.

Abans d’esdevenir un espectacle, Coral romput va ser un disc editat l’any 1979 en què Ovidi Montllor i Toti Soler van recollir els versos  de Vicent Andrés Estellés.

La peça dirigida per Joan Ollé segueix l’estela de la poesia dramatitzada i colpeja directament al cor de l’audiència, parlant amb humor i drama sobre un capítol autobiogràfic d’Estellés: una pèrdua. Les aportacions oníriques d’Ollé al muntatge es potencien amb la música de la guitarra de Toti Soler.

* Sala Fabià Puigserver. Passeig de Santa Madrona, 40-46. Avui divendres i el dissabte a partir de les 20.30 hores. Diumenge, a les 18.00 hores. Preu: 24 euros.  Fins al diumenge.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento