L’AVE unirà Barcelona amb Sevilla i Màlaga en només cinc hores

No caldrà aturar-se a Madrid per connectar amb Andalusia. La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, va tornar a parlar ahir de l’AVE a Barcelona, però, en aquest cas, no dels problemes que ha tingut l’obra, sinó per anunciar que la capital catalana estarà connectada de forma directa amb les capitals andaluses en tan sols cinc hores.La ministra va explicar que es construirà un accés perquè els trens d’alta velocitat que vénen de Sevilla i Màlaga arribin a Barcelona sense haver de passar obligatòriament per l’estació d’Atocha de Madrid i aturar-se a la capital espanyola, si el que es vol es anar a algunes d’aquestes dues capitales andaluses.

La ministra de Foment, que va fer aquest anunci en la inauguració de la XXVIII edició de la Fira de Turisme de Madrid (FITUR), va indicar que es farà un bypass, la ubicació del qual serà als afores de Madrid (possiblement, a Getafe), que permetrà que els trens d’alta velocitat continuïn fins a Barcelona des del sud d’Espanya.

La fórmula està destinada a evitar passar per l’estació d’Atocha, perquè no tots els tres han de fer-ho. Així, es guanyarà temps en el viatge, que podria situar-se al voltant de les cinc hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento