SALIR HOY

Teatre

Dani Pérez: Los ángeles no tienen hélices és la nova obra de Dani Pérez, que estrena el Sant Andreu Teatre (SAT). Un treball que torna a destapar l’autobiografia d’aquest monologuista del Maresme, la d’una vida carregada de grans dosis d’ironia. El muntatge mostra la particular visió de Pérez d’un món, cada cop més complicat, on sovint s’oblida que tots estem sota un mateix cel.

* Neopàtria, 51. Avui, a les 21.00 h. Preu: 16 euros.

Joan Ollé: Coral romput és una història en la qual els artistes Vicent Andrés Estellés, Ovidi Montllor i Toti Soler representen les veus de tothom. Durant l’hora i 25 minuts que dura l’espectacle, l’actuació i la música s’entrellacen amb una sola veu al Teatre Lliure, sota la direcció de Joan Ollé. El fil conductor de tot plegat serà la poesia.

* Passeig de Sta. Madrona, 40-46. Avui a les 20.30 h. 24 euros.

Cine

Documental: El Festival DocsBarcelona 2008 tindrà lloc d’avui al 3 de febrer a Barcelona i a Terrassa. En la sessió inaugural d’avui es presenta la superproducció documental Darfur Now.

*Filmoteca. Av. Sarrià, 33; i Cinemas Alexandra, Rbla. Catalunya, 90. (17.00 h). 6,30 euros. www.docsbarcelona.com.

Fotografia

Sobre el Tíbet: El reportatge fotogràfic Tibet al cor ocuparà l’espai de La vitrina del fotògraf del Palau Robert. Ara fa tres anys que Roser Vilallonga va començar aquest reportatge fotogràfic a la Índia i el Nepal. L’autora fa palesa en imatges la complicada situació del Tíbet per l’amenaça que pateix per part del govern xinès.

* Passeig de Gràcia, 107. De 10.00 a 20.00 h. Gratis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento