Detinguts dos joves per gravar amb vídeo la violació d’una menor

La víctima i l’agressor es coneixien d’abans.  Els Mossos d’Esquadra van detenir dos joves, veïns de Roses, després que un d’ells violés a una nena de 15 anys mentre l’altre gravava les vexacions i els abusos amb una càmera de vídeo del mòbil. La policia va incautar la gravació.Els fets van tenir lloc el passat dissabte quan els dos detinguts, d’uns 20 anys d’edat, van trobar la jove en una zona d’oci de Roses.

L’agressor sexual, que coneixia la víctima, la va obligar a mantenir relacions sexuals mentre el seu amic les filmava amb una càmera de vídeo.

Després de l’agressió, els dos joves van deixar marxar la noia, que immediatament va denunciar els fets. Amb la descripció facilitada per la víctima no els va ser difícil trobar els dos joves, que van passar a disposició judicial després que el jutge en decretés del secret de sumari.

El jutge va justificar l’empresonament dels joves perquè podrien entorpir la investigació. La defensa afirma que són innocents, que la relació va ser consentida i que es demostrarà.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento