SALIR HOY

Música

Homenatge a Genesis: Una forma innovadora d’apropar-se al mític grup Genesis pot ser en forma de tribut. La banda britànica G2 els hi ret homenatge amb versions pròpies dels grans èxits de la banda de Peter Gabriel. Serà aquesta nit.

* Luz de Gas. Muntaner, 244. 21.30 hores. 22 euros.

Mishima: El cicle Caprichos de Apolo reuneix a l’escenari a David Carabén (Mishima) i Pau Guillamet (Guillamino). Dues referències del panorama català que compartiran cançons. El concert d’avui pertany al cicle Sobretaula. La proposta descobreix que, malgrat que siguin d’estils diferents, hi ha punts d’unió entre els artistes convidats.

*Sala Apolo. Nou de la Rambla, 113. A les 22.00 hores. Anticipada: 8 euros. Taquilla: 10 euros.

Exposició

Cannes: Emanuele Scorcelletti exposa al vestíbul de la Fnac El Triangle un total de 34 fotografies en blanc i negre ambientades al Festival de Cinema de Cannes. La mostra es pot visitar demà dijous per darrera vegada. Scorcelletti treballa per a l’agència Gamma i està considerat com un dels millors retratistes italians d’estrelles del cinema i de Hollywood. Ha inmortalitzat al cineasta David Lynch i l’actriu Scarlett Johansson, entre d’altres. L’autor es va fer amb el World Press Photo al 2003.

* Plaça de Catalunya, 4. Gratis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento