Comunitat Valenciana

Detingut a Benidorm per tres agressions sexuals comeses a Lugo en un mes

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Benidorm (Alacant) el presumpte autor de tres agressions sexuals comeses a Lugo en un mes. L'arrestat, que es trobava temporalment en la localitat gallega, actuava en una zona concreta de la capital de Lugo on suposadament abordava les víctimes de manera sorprenent i violenta en portals de vivendes. La recollida de vestigis biològics en els llocs de comissió del delicte va ser clau per al seu arrest.
Policia Nacional
Policia Nacional
EUROPA PRESS/CNP - Archivo
Policia Nacional

La investigació va donar començament arran de la denúncia d'una dona que va posar en coneixement dels agents que havia sigut agredida sexualment en un portal a Lugo, després de ser abordada per l'esquena per un desconegut, segons ha informat la Policia.

A aquesta primera denúncia es van sumar les d'altres dos agressions que no van arribar a consumar-se, ocorregudes totes elles en el transcurs de menys d'un mes. Amb les dades aportades per les víctimes, els investigadors van aconseguir obtindre una "precisa" descripció del presumpte autor dels fets que, davant la "pressió policial", va abandonar la localitat gallega per a dificultar el seu arrest.

El detingut, que mancava d'antecedents policials, va poder ser identificat gràcies a un arrest alié a les indagacions, fruit del qual se li van prendre mostres d'ADN. Una vegada que agents especialitzats de Policia Nacional van comparar les mostres biològiques, es va poder establir la connexió amb les agressions sexuals comeses a Lugo i es va procedir a la seua immediata detenció a Benidorm.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento