Comunitat Valenciana

Margallo destaca un "gran dia" de primàries per a un partit "més jove, nou, renovat, obert i plural"

  • El precandidat a dirigir el PP, l'exministre José Manuel García-Margallo, ha opinat que la jornada de primàries que es viu hui el partit és un "gran dia" que permetrà fer un partit "més jove, nou, renovat, obert i plural". Sobre el resultat final, ha afirmat que si el respatler al guanyador no sobrepassa el 30% de l'escrutini, "seria bo explorar la possibilitat que el segon candidat es presentara en la segona volta buscant una candidatura de major consens, suport i integració".
Margallo atén als mitjans de comunicació a València
Margallo atén als mitjans de comunicació a València
Europa Press
Margallo atén als mitjans de comunicació a València

Així, ha considerat que el PP ha de "recuperar les seues senyes d'identitat" per a actuar en política "amb criteris ètics" i, per a açò, ha recordat que la seua candidatura ha oferit "una revolució tranquil·la" amb un "canvi radical".

Des de Xàbia (Alacant), on ha exercit el seu vot en la seu del PP local, García Margallo ha donat les gràcies als qui donen suport a la seua candidatura i als qui "no" li estiguen donant "la seua confiança".

Segons el parer de l'exministre, aquest dijous comença una "nova etapa" i ha recalcat que ha oferit als militants "una revolució tranquil·la" des d'un "canvi radical" davant un "moment excepcional" perquè va tirar avant la moció de censura de Pedro Sánchez i per la "desmobilització" de la militància: "Van a votar molts menys dels quals al meu m'haguera agradat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento