Comunitat Valenciana

El president de la Diputació d'Alacant declararà per presumptes coaccions a una treballadora de l'Ajuntament de Calp

  • El president de la Diputació d'Alacant i alcalde de Calp, el 'popular' César Sánchez, prestarà declaració el dijous 12 de juliol, en els jutjats de Dénia, per presumptes coaccions a una treballadora del departament municipal de premsa per a treballar en la seua campanya a l'Alcaldia en les eleccions de 2015.
César Sánchez, imatge d'arxiu
César Sánchez, imatge d'arxiu
Europa Press
César Sánchez, imatge d'arxiu

Segons han confirmat fonts municipals aquest dimecres, el cas s'ha arxivat en dos ocasions, però ara ha sigut reobert i Sánchez haurà d'explicar la seua versió dels fets el pròxim 12 de juliol.

En un comunicat, Sánchez ha mostrat el seu "màxim respecte" a la Justícia per la reobertura del cas de la treballadora de l'ajuntament, mentre que des del consistori s'ha recordat que el cas ja ha sigut arxivat "fins en dos ocasions, al no apreciar-se indici algun d'irregularitat".

César Sánchez ha demanat "celeritat" perquè s'aclarisca "com més prompte millor" el cas de la treballadora contra ell. "Confie plenament en la justícia i estic tranquil. Confie que la situació s'aclarisca en la major brevetat possible. El dia 12 de juliol vaig a tindre l'oportunitat d'explicar-me i de donar la meua versió dels fets per a aclarir-los i evitar que quede algun dubte sobre aquest tema", ha assenyalat.

Així mateix, ha manifestat estar "tranquil" i "disposat a col·laborar plenament amb la justícia perquè aquesta situació es resolga al més prompte possible".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento