Comunitat Valenciana

Detinguda una dona en tractar de ficar droga en la presó de Fontcalent en un vis-a-vis amb el seu marit

  • Agents de la Policia Nacional han detingut una dona de nacionalitat espanyola de 50 anys, quan intentava introduir droga i altres efectes en l'interior del centre penitenciari de Fontcalent (Alacant) a través d'un vis a vis amb el seu marit. La presumpta autora és acusada d'un delicte de tràfic de drogues, segons ha informat la Comissaria Provincial.
Haixix en una imatge d'arxiu
Haixix en una imatge d'arxiu
POLICÍA NACIONAL - Archivo
Haixix en una imatge d'arxiu

Els fets van tindre lloc el dimecres dia 6 de juny. La col·laboració entre la Policia Nacional d'Alacant i el Centre Penitenciari de Fontcalent (Alacant) van permetre els agents encarregats de la investigació tindre coneixement de la realització d'un vis-a-vis entre un intern i la seua dona, la qual podria aprofitar la trobada per a introduir droga o qualsevol tipus d'efecte prohibit en el centre.

Els agents van localitzar en el filtre d'entrada a la dona, qui en adonar-se de la presència policial va mostrar el seu nerviosisme. Els investigadors van trobar entre la seua roba interior tres paquets embolicats amb cinta adhesiva que contenien quatre paquets d'haixix amb un pes de 40 grams, deu embolcalls de cocaïna que pesaven 10 grams en total, diversos trossos d'haixix amb un pes aproximat de 37 grams, un telèfon mòbil de diminutes dimensions (5x2 centímetres) amb el seu carregador i una targeta SIM.

En descobrir els efectes i la droga que la dona portava de forma camuflada entre la seua roba interior va ser immediatament detinguda pels agents acusada de cometre presumptament un delicte de tràfic de drogues. L'arrestada va ser posada a la disposició del Jutjat d'Instrucció número set d'Alacant.

Els agents van practicar diverses gestions per a esbrinar la procedència de la droga i poder detindre la persona responsable. Així, es va identificar una dona de 30 anys com la presumpta autora d'haver facilitat la substancia estupefaent a l'arrestada. La policia la va detindre el dimarts dia 12 de juny per un presumpte delicte de tràfic de drogues. La intervenció va ser duta a terme pels agents de la Comissaria de Districte Nord de la Policia Nacional d'Alacant.

SIS DETINGUTS EN EL QUE VA D'ANY PER INTENTAR INTRODUIR DROGA

En el que va d'any s'han detingut sis persones acusades presumptament d'un delicte de tràfic de drogues per intentar introduir aquestes substancies estupefaents en l'interior del centre.

El valor de la droga en l'interior de la presó pot arribar a quintuplicar-se a causa de la dificultat que té introduir-la a través dels filtres de seguretat. Aquest motiu porta a alguns interns buscar la col·laboració dels seus familiars, els qui s'exposen a importants penes en cas de ser descoberts, ja que aquest delicte representa una modalitat agreujada del delicte contra la salut pública. Haixix, cocaïna i heroïna són les substàncies més habituals que els agents confisquen en els filtres de seguretat, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento