Comunitat Valenciana

Els 4 detinguts per suposada agressió sexual a Benicàssim queden lliures al no denunciar la jove ni recordar res

  • El Jutjat d'Instrucció número 6 de Castelló ha acordat aquest diumenge la llibertat provisional sense fiança dels quatre homes que van ser detinguts per la Guàrdia Civil per la suposada agressió sexual a una dona en una platja de Benicàssim (Castelló).
Platja Els Terrers a Benicàssim
Platja Els Terrers a Benicàssim
EUROPA PRESS/GOOGLE MAPS
Platja Els Terrers a Benicàssim

La decisió de la jutgessa, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, es va produir després que la dona manifestara reiteradament el seu desig de no interposar denúncia contra els arrestats i de no continuar endavant amb el procediment judicial per no recordar res del succeït.

Davant la petició de la víctima i l'absència d'"elements objectius" sobre l'entitat de la suposada agressió i sobre la implicació dels arrestats, el jutjat d'Instrucció 6 en funcions de guàrdia va acordar posar-los en llibertat amb la prevenció que han de personar-se en el jutjat que finalment assumisca la investigació quan se'ls cite i de comunicar qualsevol canvi de domicili.

De no fer-ho "podrà modificar-se la seua situació de llibertat provisional", adverteix la instructora en la interlocutòria en la qual acorda eixa situació.

Segons ha informat aquest dilluns la Guàrdia Civil, els agents de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial van detindre els quatre homes aquest cap de setmana per la presumpta agressió sexual a una jove en la platja dels Terrers de Benicàssim (Castelló).

Els detinguts van passar aquest diumenge a disposició judicial del jutjat d'instrucció número 6 de Castelló, que es trobava en funcions de guàrdia i que ha decretat la llibertat provisional per als quatre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento