Comunitat Valenciana

L'alcalde d'Orihuela (PP) nega que cobrara sis anys sense acudir al seu lloc de treball en Sanitat

  • ALACANT, 30 (EUROPA PRESS)

L'alcalde 'popular' d'Orihuela (Alacant), Emilio Bascuñana, ha qualificat d'"absolutament fals" que haja cobrat durant sis anys sense acudir al seu lloc de treball en la Conselleria de Sanitat. "Per a mi, en política no tot val i tot té un límit", ha dit i ha advertit: "No vaig a permetre que ningú pose en dubte la meua honorabilitat, la meua carrera personal i professional i menys estant com a alcalde d'Orihuela".

El primer edil ha manifestat que estudia accions legals contra persones o mitjans que li acusen "de cometre un delicte" o li difamen. "Està clar que algú busca llevar-me del mig a qualsevol preu; atacs com aquest vindran més", ha assegurat i els ha instat a acudir als tribunals.

En una compareixença de premsa, Bascuñana s'ha pronunciat així sobre una informació publicada en la qual s'assegura que ha ocultat en el seu currículum que entre l'1 de novembre de 2007 i el 7 de gener de 2014 va estar en una "adscripció funcional" en la Direcció territorial de Sanitat a Alacant i que en la direcció territorial ni va tindre lloc de treball assignat, ni es guarda cap informe o treball que puga acreditar els seus pas per aquest departament.

"Està clar que les coses tretes de context poden paréixer el que no és", ha dit en la seua declaració als mitjans aquest dimecres, en la qual ha parlat de "dades falses" i "manipulades", que generen "notícies falses".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento